Një aksident vërtetë i rrallë është parë në Kinë. Një veturë e ka goditur një person të pandërgjegjshëm.

Por, i njëjti ndoshta është edhe më fatlumi. Kjo pasi që goditja e veturës i dëmtoi vetëm të mbathurën e tij dhe asgjë më shumë.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/3604952856231103/

Artikulli paraprakRistoska: Reformat nuk do të jenë të plota pa PSP-në
Artikulli tjetër“Civil”: Po përgatitet terreni për zgjedhje të parakohshme