Semnjete Krifca është vetëm 28 vjeç, por vuajtjet e saj nuk kanë reshtur që kur ishte fëmijë. “Jam nga Shkupi jam rritur jetime. Shtepinë na i kanë djegur” thotë vajza. Ndërsa nënë Remzija tregon se si i ka rritur mes vështirësive dhe mundimeve të mëdha.

“Ka pasur raste nuk kam pasur bukë për fëmijët”. E detyruar nga varfëria Semnjeti ndërpret shkollën dhe të fillon punë duke i dalë për Zot nënës motrave dhe vëllait të vogël. “Fillova punë në një ëmbëltore. Më paguanin pak më shumë se e dinin historinë e familjes sime”

Artikulli paraprakTë pashëndetshme për konsumim, mirëpo në amvisëri bëjnë çudira: Si t’i përdorni pijet e gazuara çdo ditë!
Artikulli tjetërAthina dhe Shkupi larg marrëveshjes për emrin?!