Kjo mbase është një nga ndotjet më të mëdha që po bëhet në ditët e sotme.

Një kamion i cili është i mbushur me mbeturina shihet duke i hedhur të gjitha ato në lum.

Shoferi i kamionit, identiteti i të cilit nuk është bër i ditur, afrohet pranë lumit dhe nga lart i hedh ato në lumë, duke shkaktua një ndotje të tmerrshme të lumit, edhe ashtu nuk ishte në ditët e tij më të mira.

Kjo video nuk dihet se ku është filmuar, por reagimet kanë qenë të shumta kundër personit që e ka bërë këtë, duke kërkuar dënim të madh për të.

Ecological crime

Ecological crime Join to youtube!Subscribe:www.youtube.com/channel/UC5CWjZ9W3VYOTf_R6GNflBgFollow us on Twitter:https://twitter.com/KriminalisNET Web page:www.kriminalis.net #kriminalis

Publiée par Kriminális sur Lundi 1 octobre 2018

Artikulli paraprakVuçiq: Parlamenti Evropian nuk duhet të pyetet në lidhje me Kosovën
Artikulli tjetërFlet Avokati i Çlirimit i cili sulmua në Serbi, tregon për gjendjen shëndetësore të tij