A thua Ed Sheeran u martua fshehurazi me të dashurën e tij Cherry Seaborn?

27-vjeçari ishte për një intervistë me Access Hollywood këtë javë, kur ai u pyet nëse ata kishin vendosur një datë.
Ed ngriti supet dhe vuri në dukje një unazë në gishtin e martesës.

Intervistuesi e kuptoi se çfarë deshi të thoshte Ed, dhe e përgëzoi atë.
Ka pasur zëra se artisti është martuar në shkurt.