Nga qyteti irlandez Waterford vjen rrëfimi i pazakontë i dashurisë së Monda dhe Desa Monahan, shkruan BBC.

Kur Mona filloi të humb të pamurit dhe nuk mund të grimosej, bashkëshorti i saj 84-vjeç nga dëshira e madhe për ta ndihmuar filloi të ndjek një kurs të grimit, transmeton Telegrafi.

“Të martuar jemi afër 56 vite dhe dashurohemi sikur ditën e parë kur jemi takuar”, ka deklaruar Desa. Dëshira e madhe për ta ndihmuar gruan dhe që të ndihet dhe duket mirë, 84-vjeçari kërkoi ndihmën e grimeres profesioniste Rossie O’Driscoll.

“Kur Monda dhe Des Monahan erdhën te unë për herë të parë, Desa nuk e dinte çfarë duhet përdorur dhe cilat brusha janë të përshtatshme për grim. Sot është një mjeshtër i vërtetë”, ka deklaruar Rossie.