Pas palestrës sportive po ndërtohet në shkollën fillore “Kongresi i Manastirit”,kryetari i komunë së Çairit, Visar Ganiu sot, kontratë ka nënshkruar edhe me Shkollën Fillore “Jashar Bej Shkup”.Marëveshja u nënshkrua me drejtorin e shkollës fillore “Jashar Bej Shkupi” Rrahim Maksuti dhe në prezencë të ish drejtorit të kësaj shkolle Muzafer Rexhepi .

“Një tjetër ditë, një tjetër prioritet po fillon rrugën e realizimit! Shkollën Fillore “Jashar Bej Shkup” po e bëjmë me palestër të re sportive-thotë Ganiu