Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama i ka dhënë mbështetje ministrit të Tregtisë dhe Industrisë në Kosovë Endrit Shala për propozimin e vendosjes së taksës për 100% për produktet serbe bëjnë të ditur burime të Ballkanpress.

Në një fotografi të postuar në llogarinë e tij në ‘Facebook’, ministri Shala shihet bashkë me kryeministrin Rama dhe në foto shkruan 100%. ‘Copyright: Edi Rama’, ka shkruar Shala.