Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka zgjedhur që 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit ta urojë me fotografinë e bërë në mbledhjen që Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës kanë mbajtur këtë të hënë në Pejë.

Rama e ka publikuar të prerë fotografinë e bërë me kryeministrin Ramush Haradinaj, kurse në urim ka qenë i shkurtë. “Mirëmëngjesi dhe gëzuar Ditën e Flamurit”, ka shkruar Rama në Facebook.