Një natë më parë, menjëherë pasi Kroacia siguroi finalen e Kampionatit Botëror, Edi Rama postoi një foto me Presidenten e Kroacisë, duke e vlerësuar atë si foton e ditës.

Ndërkohë, teksa ndodhet në Bruksel, në Samitin e NATO-s, Rama ka takuar edhe presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.

Kryeministri e ka postuar foton në profilin e tij të “Facebook”, ku shkruan: “Foto e Ditës”.
Për Trump, dita e parë e Samitit ishte me tensione dhe me sulme ndaj Gjermanisë, duke i akuzuar këta të fundit si të varur nga Rusia.