“Kryetarja e Komunës së Tetovës pranoi delegacionet dhe grupet folklorike nga Sllovakia, Kirgisatani, Kroacia, Qiproja e Veriut, Turqia, Shqipëria dhe Maqedonia pjesëmarëse në Festivalin folklorik Shkupi Fest.

Sonte në sheshin e qytetit grupet pjesëmarrëse para publikut tetovar do të performojnë një program të pasur kulturoro-artistik.” – shprehet Arifi.