Këngëtarja Edona Llalloshi është krijuese e hitit të madh “Simpatia”, këngë kjo që u ripërpunua pak kohë më parë dhe sërish shkrepi, shkruan “Kosovarja”.

Edona, ndër vite ka ndryshuar shpesh lukun e saj.

Këngëtarja e mirënjohur kosovare, zakonisht shfaqet elegante, gjithmonë bukur dhe pa teprime, shkruan “Kosovarja”.

Edona, është mjaftë prezente në dasma e ahengje, e pak del në televizion për të dhënë intervista.

Megjithatë, së fundi ajo është shfaqur në një televizion, ku dukej shumë ndryshe nga fotot e fundit të postuara në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.