Presidentja e Komisionit Europian paraqiti sot ekipin e saj të ri të komisionerëve, sipas faqes zyrtare të Komisionit Europian.

Johannes Hahn (Austria) – komisioner për Buxhetin dhe Administrimin.
Didier Reynders (Belgjikë) – komisioner për Drejtësinë.
Mariya Gabriel (Bullgari) – komisionere për Inovacionin dhe Rininë.

Stella Kyriakides (Qipro) – komisionere për Shëndetësinë.
Kadri Simson (Estoni) – komisionere për Energjetikën.
Jutta Urpilainen (Finlandë) – komisionere për Partneritetin Ndërkombëtar.
Sylvie Goulard (Francë) – komisionere për Tregun e Përbashkët Dixhital.

Laszlo Trocsanyi (Hungari) – komisioner për Zgjerimin.
Phil Hogan (Irlandë) – komisionere për Tregtinë.
Paolo Gentiloni (Itali) – komisioner për Ekonominë.
Virginijus Sinkevičius (Lituani) – komisioner për Mjedisin dhe Oqeanet.

Nicolas Schmit (Luksemburg) – komisioner për Punën.
Helena Dalli (Malta) – komisionere për Barazinë.
Janusz Wojciechowski (Poloni) – komisioner për Bujqësinë.
Elisa Ferreira (Portugali) – komisionere për Kohezioni dhe Reformat.

Rovana Plumb (Rumani) – komisionere për Transportin.
Janez Lenarčič (Slloveni) – komisioner për Menaxhimin e Krizave.
Ylva Johansson (Suedi) – komisionere për Çështjet e Brendshme.