Ajo është ndër zërat më të dashur për publikun. 

Teuta Selimi po vazhdon të mbetet mjaft aktive në skenën muzikore, e cila është mjaft e angazhuar me mbrëmje të shumta muzikore

Projekti i saj i fundit ishte “Lej Lej”, një bashkëpunim me reperin Agon Amiga, e cila u prit mjaft mirë nga publiku.

Në çdo mbrëmje dhe koncert që ajo realizon, vëmendje të madhe merr edhe paraqitja e saj skenike.

Sot ajo vjen më ndryshe, duke u shfaqur elegante si zakonisht, por me një model më ndryshe të flokëve.

Kështu duket ajo sot. /Kosovarja/