Eliza Hoxha ka ndarë me ndjekësit foto nga adoleshenca.

Këngëtaren e njohur shqiptare, Eliza Hoxha, si duket e ka kapluar nostalgjia e kohës së shkuar,

Ajo me ndjekësit e ka ndarë një foto nga adoleshenca, imazh pranë të cilit ka treguar për sfidat që ka guxuar ti ketë qysh fëmijë.

Eliza tani i është bashkuar Partisë Demokratike të Kosovës dhe pranë këtij postimi po ashtu ka treguar përkrahjen e saj për Kadri Veselin kryeministër po ashtu e ka treguar numrin me të cilin mund ta votojnë.