Këngëtarja Elvana Gjata po përgatit një klip të ri, i cili premton të jetë tejet provokues.

Të paktën kështu duket nga një fotografi e këngëtares, gjatë xhirimeve të klipit.

Elvana shihet e veshur me një fustan në trajtë zinxhirash, ku thuajse zbulon gjithë hiret e saj.

Në pah dalin kryesisht gjinjtë e këngëtares, e cila shihet mjaft në formë.

Me një trup të tonifikuar dhe tejet sensuale, Elvana provokon keq