Aksidenti tronditës që ndodhi sot në autostradën Tetovë-Shkup, ka befasuar edhe hoxhen e nderuar Elvis Nacin ku mes dhimbjesh ai shkruan:
 

“Me shume dhimbje po e perjetojme aksidentin e rende te ndodhur ne Maqedoni, Zoti meshire paste per te vdekurit, sherim per te plagosurit dhe durim per Familjaret e sprovuar! Amin.”

Loading…