Eminem ka thyer rekord me këngën ‘Godzilla’.Eminem dy ditë më parë kishte lansuar albumin e tij të ri ‘Music to be murdered by’ dhe menjëherë fitoi pëlqimin e publikut.

Reperi ka thyer rekord të ri botëror me këngën e tij ‘Godzilla’ ku ai thotë 339 fjalë për 30 sekonda.

Që i bie 11.3 rrokje për sekond ndërsa në këngën ‘Rap god’ rekordi është 1.7 rrokje për sekond.