Dje, hoxha nga Kosova, Halil Kastrati ka qëndruar në qytetin e Tetovës duke gëzuar kështu edhe një familje me një banesë të re pasiqë kushtet në të cilat ka jetuar familja e Naser Kaloshit kanë qenë shumë të këqija.

Ndiqni storien në vazhdim:

E premte / E gezofshi banesen e re

Zot o Zot, emocione dhe lot gezimi.

“Po me vjen marre me lyp edhe borgj ma se spo mundem me i kthy”

Naser Kaloshi me bashkeshorten dhe djalin e tij nga Tetova u be me banese te re

Banesa ka kushtuar 30 mije euro me gjithe mobilimin e saj

Listat e donatoreve i gjeni ne fotografit e ketij postimi.

https://www.facebook.com/shoqatabemirese.jetimateballkanit/videos/249652259064510/