Këngëtarja Enca Haxhia është një nga më të përfolurat si dhe e akuzuar për kilogramët e tepërt.

Me këto pamje mjaft të nxehta enca ka treguar se e ka marrë mjaft seriozisht palestrën.

Ajo e ka pranuar se nuk është ndër femrat më fit, por është e veçantë në mënyrën e saj.

Për më tepër mjafton të shikoni akrobacirat e Encës.