Këngëtarja e lindur në Berat, Eni Koçi së fundmi ka publikuar këngën e re me titull “Sekreti”.

Ajo njihet për talentin e saj në muzikë, edhe pse në moshë të re ka arritur të krijojë një bagazh të kënaqshëm muzikorë.

Kënga e fundit është e shoqëruar me videoklip dhe është mjaft ritmike.