Biznesmeni shqiptar nga Shkupi, Enver Maliqi është sqaruar lidhur me tekstet ku përmendet si pronar i parcelave rreth Vardarit e në kontekst të aksionit të sotëm policor, ku u arrestuan ish funksionarë të VMRO-DPMNE-së.

Maliqi konfirmon se para disa viteve ka blerë parcelat rreth Vardarit, por më vonë ia ka kthyer sërish shtetit.

“Atë tokë ia ktheva shtetit, sepse qeveria e kaluar ndryshoi Planin Detal Urbanistik dhe dedikimin fillestar”, sqaron Maliqi.