Ekipi i F.C Shkupit i cili tashmë dy ditë është në Antalia për fazën kryesore të përgatitjeve në prag të stinorit pranveror ka caktuar edhe ndeshjet miqësore ku pritet t’i matë forcat dhe nëpërmes të cilave Qatip Osmani Osmani do ta sheh formën e futbollistëve.

Ndeshjet kontrolluese në tokën turke ekipi nga Çairi do t’i fillojë nesër. Ndeshjen e parë do ta zhvillojë kundër FC Nefchi Kockhor nga Kirgistani.

JA orari dhe kundërshtarët tjerë

Orari i ndeshjeve miqësore të FC Shkupit
25.01.2020| FC Shkupi – FC Nefchi Kockhor (Kirgistan)
29.01.2020| FC Shkupi – NK Çelik (BeH)
02.02.2020| (Në pritje të kundërshtarit)
06.02.2020| FC Shkupi – FC Ripensia Timisoara (Rumani)