Kryeministri Zoran Zaev sot do të mbajë fjalim në hapjen solemne të fabrikës së re për përpunimin e mishit dhe produkteve të mishit të kompanisë “Tiamo”.

Fabrika është vendosur në fshatin Gllumovë, komuna e Sarajit. .