A Facebook logo is seen on a smartphone in this photo illustration on November 15, 2017. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)

Facebook fshiu faqen “Predavnici” ku bojkotuesit e diasporës sot në mëngjes publikonin incizime dhe fotografi nga qytetarët që dolën të votojnë në përfaqësitë diplomatike-konsullore, gjegjësisht në Melburn, Australi.

Ndërkaq sot, pas këtij incidenti, reagoi Ministria e Punëve të Jashtme, asociacioni qytetar MOST si dhe ministri i Diasporës, Edmond Ademi, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Prokuroria Publike tha se fotografimi i votuesve është në kundërshtim me ligjin kur dëmtohet procesi i votimit dhe paraqet ndalimin e të drejtës për votim.