Facebook ka lëvizur butonin e pëlqimeve nga faqet publike të ridizajnuara, të përdorura nga artistë, figura publike dhe markave që reklamojnë, tha të mërkurën kompania e mediave sociale.

Faqet e Facebook do të tregojnë vetëm ndjekës dhe do të kenë një News Feed të dedikuar ku përdoruesit mund të bashkohen në biseda, të bashkëveprojnë me kolegët dhe të angazhohen me fansat, tha kompania në një postim.

“Ne po heqim pëlqimet dhe po përqendrohemi tek ndjekësit për të thjeshtuar mënyrën se si njerëzit lidhen me faqet e tyre të preferuara“, tha Facebook për ndryshimin e bërë.