Fotografi i njohur Fadil Berisha ka ndarë një imazh që se kemi parë deri më tani të këngëtares Era Istrefi.

Fadil Berisha është një nga fotografët më të njohur në Neë York, dhe emra të mëdhenj nga sektore të ndryshme të kulturës e sportit kanë punuar jo rrallë herë me të.

Ai gjatë ditë së sotme ka postuar një fotografi tepër aktraktive të Era Istrefit ku ajo paraqitet e veshur si një “catwoman”.

“Spicy” (pikante), ka shkruar pranë kësaj fotografie e cila u pëlqye shumë nga audienca.

https://www.instagram.com/p/CDtzASwJouF/?utm_source=ig_embed