Puna e palodhshme e drejtorit të NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça ka bërë që Shkupi të merr një pamje krejtësisht të re dhe magjepse. Ndryshimi vërehet gjithandej.

“I’u besoni ndryshimeve? Unë po, dhe bulevardi Koço Racin ma dëshmon këtë
Kemi mbjell drunj të ri , gjelbërimin e mirë e kemi krasit dhe i kemi dhënë forma të bukura dhe në fund e kemi këtë pamje të bulevardit që më magjeps kur kaloj me veturë dhe e shoh!
Shk☘pi i gjelbër.”, ka shkruar në facebook Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça.