Vetëm ujin e pijes e kanë larg dy kilometra larg.

Në mesin e shumë familjeve skamnore jeton edhe familje 10 anetarëshe e Enver Xheladinit nga Zajceci i Kamenicës.

Ka dy dhoma dhe një korridor. Aty jetojnë me dy të sëmurë. Një i ri 20 vjeçar që është i sëmurë nga epilepsia dhe nuk flet fare dhe nëna që është e verbër.

I zoti i shtëpisë ka probleme me zemër dhe unaza. Vetëm ujin e pijes e kanë larg dy kilometra larg.