ot gjatë ditës femijët e lagjes Seravë pastrojnë lagjen e tyre, me qëllim të festës së Kurban Bajramit e cila me shumë dashuri e presin besimtarët musliman ditën e nesërme.

Mes tjerash komandanti zjarrëfikësve pranë qytetit të Shkupit njëherit dhe kryetar i shoqatës së zjarrëfikësve “Bajram Miftari” – Çair që graviton në Komunën e Çairit, z. Nuredin Mustafa motivoi fëmijët e lagjes për një pastrim sado i vogël por tejet modest për lagjen e tyre.

Gjest për tu përshëndetur!