Fëmijët e pasur të Dubait dinë mjaft mirë se si të bëjnë jetën e ëndrrave. Supermakinat, avionët privatë, jahtet luksoze, tigrat janë pjesë e jetës së tyre të çmendur.

Me bikini në majë të jahteve, vajzat dhe djemtë e pasur tregojnë anët e saj më të mira, duke bërë zili këdo që i sheh.

Ata shpenzojnë shuma marramendëse për pushime luksoze dhe jo vetëm.