Fëmijët e vegjël shikuan një balerinë duke kërcyer në mënyrë mjaft provokuese në një çerdhe në Kinë.

Prindërit që morën pjesë në një ceremoni në një çerdhe në Kinë u tronditën kur një balerinë doli në skenë dhe filloi të performonte.

Gruaja, e veshur me pantallona të shkurtra të zeza, mund të shihet në një video që prek kofshën e saj para se të rrotullohet rreth një shufre.