Ish ministri i punëve të brendshme nga radhët e LSDM-së, Lubomir Fërçkovski përmes Facebookut ka kritikuar policinë dhe ministrin aktual Oliver Spasovski, për shka të ikjes së Nikolla Gruevskit nga Maqedonia në Hungari.

Fërçkovski thotë se MPB në bazë të detyrës zyrtare është dashur ta pengojë Gruevskin të lëshojë Maqedoninë.
“MPB e dhjeu komplet në rastin e Gruevskit dhe nuk e ka të qartë se çfarë pasojash kjo do të ketë”, ka shkruar Fërçkovski në Facebook.

Ai parashikon se “kjo nuk do të përfundojë mirë”,