Futbollisti i përfaqësueses së Maqedonisë Ferhan Hasani i njëjti së fundmi është parë i fotografuar në vendin e shenjtë në Meke.

Mirëpo nuk dihet nëse ka qenë në haxhxh që është organizuar për vitin 2018 apo ka shkuar në Mekë për të kryer një vizitë në vendet shenjta, dhe për të kryer një ritual të njohur ndryshe edhe si Umre.

Ndryshe Hasani njihet si një futbollist i suksesshëm.