Fero publikoi këngën e parë të albumit të ri.

Reperi Fero ka publikuar këngën e parë nga albumi i tij i ti “Goat”.

Ai solli këngën me titull “Krenaria” në platformat muzikore Spotify dhe Deezer, ndërsa pritet që ta lansojë edhe në YouTube.

“Spotify Deezer e keni muziken e re “Krenaria”. Hine edhe djegne krejt”, ka shkruar artisti.

Ndryshe, ai së fundi ka njoftuar që albumi i tij i ri do të jetë në duart e dërgjuesve shumë shpejt.

Kënga “Krenaria” pason projektin e fundit të Feros “Për rrugë”, të cilin e solli në bashkëpunim me E7.