Gjashtë pjesëtarë të ekipit të futbollit serb Crvena Zvezda të Beogradit kanë rezultuar pozitivë me koronavirus.

Klubi njofton se të gjithë opinionin se lojtarët do të kalojnë dy javët e ardhshme në karantinë dhe nuk do të marrin pjesë në fazën parapërgatitore të ekipit.

Më 22 qershor, 5 lojtarë të tjerë të këtij ekip rezultuan të infektuar me Covid-19 disa ditë pasi ata festuan fitoren e titullit të tyre para një turme prej 18,000 persona.

Saqkaq, e premtja shënoi ditën më vdekjeprurëse në Serbi, që nga fillimi i pandemisë, me 18 vdekje.