Me dinamikë të përcaktuar nga Sektori i urbanizmit të Komunës së Çairit filloi procesi i nevojshëm i arnimit të gropave me asfalt në rrugën “Arhiepiskop Dositej”.

Punimet për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Komunën e Çairit që përfshijnë arnimin e gropave dhe asfaltimin e tërësishëm të tyre do të vazhdojnë të realizohen edhe në rrugë tjera kompetencë të Komunës së Çairit.

Artikulli paraprakZyrtare: Shkëndija bën një përforcim të madh
Artikulli tjetërProtestë e radikalëve serbë në Beograd, kundër festivalit “Mirëdita, dobar dan!”