Në Kuvend ka filluar takimi i kryeministrit Zoran Zaev me Grupin e pavarur parlamentar të VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit, në të cilën bisedohet për draft-amendamentet e Kushtetutës të cilat Qeveria deri nesër duhet t’i dorëzoj në Kuvend.