Kompleksi turistik ‘Brezovica’ gjatë ditës së sotme ka filluar punën.
Teleferikët janë lëshuar por vetëm për panorame.

Bora e ka zbardhur kompleksin turistik, duke i dhënë pamje të mrekullueshme, po ashtu është krijuar ambienti për të bërë ski.

Kompleksi vetëm se ka filluar të mbushet me vizitorë. “Brezovica” është ndër vendet më të vizituara turistike dhe më të pëlqyera në Kosovë dhe në Ballkan.