Kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi, ka publikuar fotografi rreth rregullimit të disa rrugicave në fshatin Hotël.

Arifi është transparent sa i përket punimeve të cilat kryhen nga komuna e Likovës. Çdo ditë po i shtohet bukuria Likovës.

“Filluan punimet për rregullimin e rrugicës te familja Zendeli, Abazi dhe Xhaferi në f.Hotël.” ka shkruar në Facebook kryetari Arifi.

Bashkë mundemi edhe më shumë !

Artikulli paraprakMaqedonia vetëm me futbollistë në Amsterdam, nuk do të ketë tifozë!
Artikulli tjetërStrugë, vazhdon asfaltimi i rrugëve