Një familje nga fshati Arvati, Resnjë, me një kupon për gërvishtje të blerë në Kavadarci ka fituar apartament në Shkup.
Lotaria Shtetërore, prezanton me kënaqësi familjen Sekulovski –
fituesit e parë të një apartamenti nga loja më e re e lotarisë “Shtëpi, e ëmbla shtëpi”.
Mirjana dhe Goce Sekuloski nga fshati Arvati i Resnjës, për vetëm 100 denarë fituan apartament në Shkup. Me këtë, u fitua apartamenti i pari nga 5 apartamentet e llotarisë “Shtëpi, shtëpi e ëmbël”, në vlerë prej 2,914,181 denarë, aq sa është vlera e fitimit – një apartament me një madhësi prej 32.25 m2, me të gjitha detyrimet (tatimi në pronë, shpenzimet e transferimit, etj.).

Familja Sekulovski vizitoi apartamentin e fituar për 100 denar së bashku me përfaqësuesit e Lotarisë Shtetërore. Goce tregon se si bleu pesë kupon prej të cilave tre ishin fituese, një 100 denarë, një 3000 denar dhe në fund apartamenti për të cilin nuk besoi se pikërisht ai është fituesi.

Fatit nuk i dihet kurrë, nuk i zgjedh vetëm ata që janë këmbëngulës, por i inkurajon dhe ata që nuk besojnë në të, duhet vetëm t’i jepet një shans.

Loja e lotarisë “Shtëpi, shtëpi e ëmbël” është e para e këtij lloji përmes së cilës dhurohen jo një por 5 apartamente, dhe përveç tyre ofron 495 000 shpërblime tjera në të holla si 15 fitime në vlerë prej 100,000 denarë dhe 30 fitime me nga 50 000 denarë.

Për vetëm 100 denarë keni mundësinë të bëheni pronar i njërës prej 5 apartamenteve të vendosura në një nga ndërtesat më të bukura në Komunën e Aerodromit.

Apartament për vetëm 100 denarë – po, është e mundur me Lotarinë Shtetërore.