Është fituar shifra më e lartë e lotarisë nacionale Angleze, 170.220.000 funte ishte çmimi senior i këtij viti, ndërsa fituesi ende nuk është lajmëruar për ta rimbursuar çmimin.

Rekordi i Jackpotit të më parshëm ishte vendosur në vitin 2012, atëbotë çmimi senior ishte 148 milion funte dhe u fitua nga cifti Adrian dhe Gillian Bayford.

Nuk dihet nëse fituesi do shfaqet apo lotaria do shkojë në ri-përsëritje, ndërsa rregullorja e thotë mirë, 30 ditë kalendarike presin fituesin, nëse nuk shfaqet çmimi kryesor del përsëri si shpërblim.