Mbrëmë, Prive zbuloi se këngëtarja, Fjolla Morina po martohet!

Burime të afërta për Prive, kanë pohuar se këngëtarja do të martohet këtë vit, me partnerin e saj, biznesmenin Fisnik Syla, dhe dasma do të mbahet në Shqipëri.

Aktualisht ajo që në shqyrtim e sipër të detajeve të ditës së saj më të veçantë, nga ambienti ku do të mbahet ceremonia, fustani i bardhë e gjithçka tjetër.

Me anë të një postimi, ajo tashmë ka bërë publike edhe lajmin se partneri i saj ka propozuar dhe se ajo ka thënë “Po”.