Lëvizja Vetëvendosje pritet t’i ketë 32 deputetë në legjislaturën e shtatë të Kuvendit të Kosovës.
Në Grupin Parlamentar krahas emrave të rinj, do të ketë edhe një risi.

Ky grup do ta ketë në radhët e veta deputeten më të re në historinë e vendit.

Bëhet fjalë për Fjolla Ujkanin, e cila është 22 vjeçare dhe vjen nga qyteti i Vushtrrisë.
Ujkani në garën për deputete në zgjedhjet e 6 tetorit ka arritur t’i marrë 7 mijë e 880 e 10 vota.