Sot një ditë pas tragjedisë ku humbën jetën 14 persona nga aksidenti rrugor në autostradën Shkpup-Tetovë, Qeveria ka shpallur dy ditë zie, sot dhe nesër.

Ndërkohë, të gjitha institucionet kanë ulur flamujt në gjysmështizë për nder të viktimave.