Motrat Mustafa flasin më në fund për Shyhrete Behlulin.

Para tre javësh Shyhrete Behluli e ka publikuar këngën dedikuar nënës

“Je e Vetmja” titullohet kënga të cilën Shyhrete Behluli e ka realizuar edhe me videoklip mirëpo ideja për ta realizuar një këngë dedikim për nënën fillimisht ishte e njërës prej Motrave Mustafa, Sahides, e cila ia ka treguar idenë Shyhretes dhe më pas kjo e fundit e ka realizuar përpara saj.

Për ta kuptuar saktësisht se për çfarë bëhet fjalë dhe komentin e Motrave Mustafa rreth kësaj çështje mos e humbisni intervistën e plotë./Lajmi.net/