13Th Eu Russia PCC Top Table

Deputeti gjerman, Knut Fleckenstein, në një intervistë për “Nova TV”, tha se bëri një gabim që në një letër deri tek BE, maqedonasit i quajti maqedonas verior dhe kjo ishte nga njohurit e pa mjaftueshme.

“Mos e prek plagën time! Po, e kam bërë këtë gabim. Qëllimi im nuk ishte të lëndojë askënd, por vetëm nga njohurit e pamjaftueshme. Por tani dhe deri në fund të jetës sime, unë e di se ju jeni maqedonas, maqedonas dhe jo maqedonasit jugorë, lindorë apo perëndimorë”, tha Fleckenstein.

Ai tha se ishte pak i zhgënjyer që data ishte për vitin e ardhshëm, por që përgatitjet për fillimin e bisedimeve zakonisht janë gjysmë viti.

Artikulli paraprakVetting-u në polici: Gati ta implementojë edhe policia maqedonase
Artikulli tjetërAmbulanca e Gjorçe Petrovit e harruar nga shteti (Video)