Pesë të vrarë në Florida nga të shtënat në një bankë. Të paktën pesë persona kanë mbetur të vdekur nga të shtënat në një bankë gjatë ditës së sotme në Florida, raporton Reuters. Autoritetet thonë se i dyshuari është arrestuar nga forcat policore dhe se tani gjendet në paraburgim.