Mijëra kosovarë janë drejtuar për në Shqipëri për ta kaluar fundjavën,
Nga mëngjesi deri në orën 09:00 kanë kaluar mbi shtatë mijë shtetas kosovarë.

Numri i madh i kosovarëve që vijnë drejt Shqipërisë ka krijuar fluks në Morinë.

Policia kufitare ka punuar me proceduar të përshpejtuar duke lehtësuar qarkullimin dhe shmangur vonesat në kufi, shkruan oranews, transmeton Klan Kosova.