Ai është një nga reperët më të njohur dhe të pëlqyer të momentit.

Por duket se një detaj që nuk dihej për 2po2 është një fobi e tij për frikë nga deti. Feliks Rusto ishte guida e lundrimit në anije me vela në emisionin “Pushime on Top” dhe ai ka treguar për Orin dhe Florin disa detaje nga xhirimit e klipit “Lelja”.

Për një ditë, ai ka zëvendësuar 2po2 në xhirimet e këngës “Lejla”, në bashkëpunim me Elvana Gjatën.“Ai kishte frikë nga lundrimi, frikë nga deti dhe unë e kam dubluar gjatë xhirimeve”,- tregoi Feliksi në “Pushime on Top”.