Për shkak se sot u shpall aktvendimi në njërin ndër rastet më të mëdha të ish Prokurorisë Publike Speciale, “Target-Fortesa”, forca të shumta të policisë gjenden në Gjykatën Penale.

Siç ka regjistruar kamera e TV21, vetura të shumta janë duke pritur në daljet e kësaj Gjykate për të përcjellur të dënuarit në rast.

Në këtë rast u dënuan 12 persona me 67-vjet burg, prej të cilëve ishin edhe ish ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska me 4 vjet burg, ish drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim Sasho Mijallkov me 12 vjet burg, ish agjentët në arrati, Goran Grujevski dhe Nikolla Boshkovski me nga 15 vjet burg dhe të punësuar të tjerë në DSK-së./TV21

https://www.facebook.com/watch/?v=2796986913903955&t=2